Nutida Svenskt Silver

– Kvalitet och konstnärlighet

Nutida Svenskt Silver är en grupp silver- och guldsmeder som arbetar brett och nyskapande. Vi har varit nutida sedan 1963. Idag uttrycker vi oss i alla typer av material och tekniker. Vi skapar unika smycken, objekt och föremål i begränsade upplagor. Tillverkning sker i våra egna verkstäder. Samtliga medlemmar är utvalda av en granskningsjury.  Vår ambition är att ständigt finna nya vägar och sammanhang för att möta vår publik.

Bli medlem i vår vänförening

Nutida Svenskt Silvers främsta supportrar är medlemmarna i vår vänförening. Medlemskap kostar 300 kronor per år, och 200 kronor därtill för familjemedlemmar.

Skicka ett e-mail för att bli Nutidas silvervän

Medlemskapet börjar gälla så fort inbetalningen är registrerad.

Du får tillgång till det lilla extra av berättelserna bakom våra föremål och hjälper oss att sprida det vi tänker och gör. För dig ordnar vi temakvällar, konstnärsamtal och vip-visningar. Du får dessutom 5% rabatt på alla inköp hos oss. Vill du bli medlem i vänföreningen betalar du in årsavgiften på vårt bg: 659-5805, glöm inte att ange avsändare och den adress du vill bli kontaktad via. Skicka också ett mail med dina kontaktuppgifter och meddela att du vill bli silvervän.

Bli en av Nutidas smeder

Som smedsmedlem i Nutida Svenskt Silver får regelbundet möjlighet att medverka i våra grupputställningar och event.
Ansökningar om medlemskap tas emot hösten 2021. Datum kommer meddelas här senare.

Mer information om hur du ansöker hittar du HÄR!

Nutida Svenskt Silver - 29 guld- och silversmeder som arbetar brett och nyskapande