Bli medlem i vår vänförening

Vill du hjälpa oss i vårt arbete att stödja svenskt konstnärligt silver- och guldsmide? Nutida Svenskt Silvers främsta supportrar är medlemmarna i vår vänförening. Medlemskap kostar 300 kronor per år, eller 500 kronor för hela familjen. Genom att betala 300 kr (500 kr för familjen) idag blir du medlem för 2023.

Medlemskapet börjar gälla så fort inbetalningen är registrerad, du får då ett mejl med din rabattkod som du sen kan använda i webbutiken.

Du får tillgång till det lilla extra av berättelserna bakom våra föremål och hjälper oss att sprida det vi tänker och gör. För dig ordnar vi temakvällar, konstnärssamtal och vip-visningar. Du får dessutom 10% rabatt på alla inköp hos oss under jubileumsåret 2023.

I år fyller Nutida Svenskt Silver 60 år. Det kommer vi att fira lite extra, bland annat med en jubileumsbok och en utställning på Svenskt Tenn under oktober. Vi kommer också att ha en vårutställning i Stockholm som kommer att vandra till Form/Design Center i Malmö i september.

Så blir du medlem
Enklast är att klicka på denna länk för att handla direkt i vår webbutik.
Du betalar snabbt och säkert med Klarna.

Du kan även betala in årsavgiften via vårt bankgiro 659-5805. Glöm då inte att ange avsändare och den adress du vill bli kontaktad via. Skicka även ett mail till nutida@nutida.nu med dina fullständiga kontaktuppgifter och skriv att du vill bli silvervän.