Bli medlem i vår vänförening

Vill du hjälpa oss i vårt arbete att stödja svenskt konstnärligt silver- och guldsmide? Nutida Svenskt Silvers främsta supportrar är medlemmarna i vår vänförening. Medlemskap kostar 300 kronor per år, eller 500 kronor för hela familjen. Genom att betala 300 kr (500 kr för familjen) idag blir du medlem för 2024.

Medlemskapet börjar gälla så fort inbetalningen är registrerad, du får då ett mejl med din rabattkod som du sen kan använda i webbutiken.

Du får tillgång till det lilla extra av berättelserna bakom våra föremål och hjälper oss att sprida det vi tänker och gör. För dig ordnar vi temakvällar, konstnärssamtal och vip-visningar. Du får dessutom 10% rabatt på alla inköp hos oss under jubileumsåret 2023 och 5% rabatt under 2024.

I år fyller Nutida Svenskt Silver 60 år. Det firar vi lite extra, bland annat med en jubileumsbok och en utställning på Svenskt Tenn under oktober. Vi har en utställning på Form/Design Center i Malmö fram till 12 november. Under 2024 planerar vi flera olika samarbeten med starka aktörer i konstvärlden.

Så blir du medlem
Enklast är att klicka på denna länk för att handla direkt i vår webbutik.
Du betalar snabbt och säkert med Klarna.

Du kan även betala in årsavgiften via vårt bankgiro 659-5805. Glöm då inte att ange avsändare och den adress du vill bli kontaktad via. Skicka även ett mail till nutida@nutida.nu med dina fullständiga kontaktuppgifter och skriv att du vill bli silvermedlem.

Specialerbjudande: Bli medlem för 2024 och få boken Tala Silver till specialpris
När du tecknar ett medlemskap för 2024 så får du möjligheten att köpa jubileumsboken Tala Silver för bara 150 kr (ordinarie pris 295 kr). Frakt på 50 kr tillkommer.

Om du vill köpa medlemskap och bok till detta specialerbjudande betalar du in årsavgiften + kostnaden för boken till vårt bankgiro 659-5805. Glöm då inte att ange avsändare och den mejladress du vill bli kontaktad via. Skicka även ett mail till nutida@nutida.nu med dina fullständiga kontaktuppgifter, inklusive postadress så att vi kan skicka boken. Skriv att du vill bli silvermedlem för 2024. Vill du bli enskild medlem för 2024, betala in 300 kr i årsavgift + 200 kr för boken, totalt 500 kr. Om du vill köpa ett medlemskap för hela familjen, betala in 500 kr i årsavgift + 200 kr för boken, totalt 700 kr.

Tack för att du stöttar Nutida Svenskt Silver!