Nutida c/o Millesgården 30 juni – 11 augusti 2019

Nutida c/o Millesgården Image: Skål/ bowl: Olle Olls. Ring: Nicki Ulfstedt. Armband/ bangle: August Happ. Halsband/ necklace: Pernilla Sylwan.

Nutida c/o Millesgården

Själva kallar vi oss i dagligt tal bara för NUTIDA, men egentligen heter vi ju NUTIDA SVENSKT SILVER, och bildades som förening 1963. Idag är vi ett trettiotal silver- och guldsmeder som arbetar brett och nyskapande i alla typer av material och tekniker. Kort sagt NUTIDA.

Vi skapar unika smycken och objekt i våra egna verkstäder och vanligtvis hittar ni oss i vårt galleri på Västmannagatan 49 i Stockholm. Men ibland ger vi oss ut för att möta en ny publik och i nya spännande sammanhang. Vi är därför väldigt glada för denna möjlighet att under några sommarveckor få visa våra alster på fantastiska MILLESGÅRDEN på Lidingö (www.millesgarden.se).

I butiken på Millesgården visar vi huvudsakligen ett urval av våra medlemmars smycken – alla unika i sitt slag. I matsalen i Annes Hus har vi fått möjligheten att bygga upp en utställning där vi visar lika unika föremål och objekt i ett mera rumsligt sammanhang.

VÄLKOMMEN ATT DENNA SOMMAR UPPTÄCKA VÅRA UNIKA OBJEKT FRÅN NUTIDA SVENSKT SILVER I DEN LIKA UNIKA MILJÖN PÅ MILLESGÅRDEN.


Utställningen pågår 30 juni till 11 augusti.

Dela inlägget!