Pressmeddelande: Unika julklappar i Nutida Svenskt Silvers webbutik

Jul 9 bilder - Nutida Svenskt Siver

Låt Nutida Svenskt Silver hjälpa till med julklapparna i år. Inför julen kan vi erbjuda handgjorda smycken, dosor och skålar. Till och med en potatissticka i silver, designad och tillverkad av Caroline Lindholm, en av våra tjugonio utvalda silver- och guldsmeder.

Nutida Svenskt Silvers smeder skapar unika smycken, objekt och föremål i begränsade upplagor. Tillverkningen sker i egna ateljéer och verkstäder, med gemensam försäljning i Nutida Svenskt Silvers nylanserade webbutik.

Klapparna levereras vanligtvis inom några dagar och vi erbjuder naturligtvis öppet köp.

I dessa Coronatider är vi glada att vi kan erbjuda julklappar handgjorda i våra ateljéer och verkstäder via vår nylanserade webbutik, säger Kajsa Avila, smed och styrelsemedlem i Nutida Svenskt Silver.

Kunderna kan även få presenterna inslagna och skickade direkt till en vän. Det kan vara extra viktigt den här julen, fortsätter Kajsa.

Läs mer på nutidasvensktsilver.se/butik. Vill du ha fler bilder eller har du några frågor hör av dig till Tilda Dalunde info@nutida.nu, 070-874 89 68 eller Kajsa Avila maila@kajsaavila.com, 070-768 11 24.

Halsband i silver av Beata Grahn, potatispinne i silver av Caroline Lindholm och silverdosa med förgylld insida av August Happ. Fotograf Filip Palmén.

Nutida Svenskt Silver är en grupp silver- och guldsmeder som arbetar brett och nyskapande. Vi har varit nutida sedan 1963. Idag uttrycker vi oss i alla typer av material och tekniker. Vi skapar unika smycken, objekt och föremål i begränsade upplagor. Tillverkning sker i våra egna verkstäder. Samtliga medlemmar är utvalda av en granskningsjury. Vår ambition är att ständigt finna nya vägar och sammanhang för att möta vår publik.

Bilder för nedladdning

Så här sparar du ned pressbilder till din datorn eller enhet:.

  1. Högerklicka på bilden och välj Spara länk som.
  2. Välj var du vill spara filen om du uppmanas till det och klicka på Spara
  3. Filen sparas i standardplatsen för nedladdningar.

Dela inlägget!