Pressmeddelande: Exklusiva och handgjorda gåvor tillverkade av svenska smeder

pressrelease - Nutida Svenskt Siver

Äggkopp i äkta silver, exklusiv snusdosa med förgylld insida, handgjorda smycken och helt unika skålar till hemmet, allt tillverkat i mindre skala i svenska smeders ateljéer och verkstäder. Alla föremål är handgjorda i gediget hantverk och varierar i prisklass, från under 1000-lappen till högre belopp och beställs enkelt i Nutida Svenskt Silvers webbutik.

I Nutida Svenskt Silvers webbutik finns smycken och exklusiva föremål till hemmet som garanterat sticker ut på presentbordet till examen och försommarens utomhusfirande. Alla produkter tillverkas av Nutida Svenskt Silvers 29 smeder med verkstäder och ateljéer runt om i Sverige. De säljs i den gemensamma webbutiken nutidasvensktsilver.se/butik
Under Corona kan produkterna levereras inslagna direkt till gåvomottagaren.

Ett urval av produkterna som återfinns i Nutida Svenskt Silvers webbutik:

Produkter från nutidasvensktsilver.se/butik levereras inom några dagar med öppet köp.

För mer information, Kontakta
Paula Röhss
Vice ordförande Nutida Svenskt Silver
paula@rohss.se
0705 626002

Nutida Svenskt Silver är en grupp silver- och guldsmeder som arbetar brett och nyskapande. Föreningen har funnits sedan 1963. Idag uttrycker smederna sig i alla typer av material och tekniker och skapar unika smycken, objekt och föremål i begränsade upplagor. Tillverkning sker i egna verkstäder. Samtliga medlemmar är utvalda av en granskningsjury. Ambitionen är att ständigt finna nya vägar och sammanhang för att möta publiken.

Dela inlägget!