Nutidas sista utställning på Västmannagatan ”UPPBROTT” 28/9 – 26/10 2019

uppbrott - Nutida Svenskt Siver

Nutidas sista utställning på Västmannagatan
”UPPBROTT”
28/9 – 26/10

Det mesta i vår tillvaro befinner sig i ständig förändring och får oss att hela tiden anta nya utmaningar. Efter tre år med galleri och butik på Västmannagatan 49 i Stockholm har vi nu bestämt oss för att utveckla den fortsatta verksamheten genom att övergå till ett nytt sätt att arbeta med Nutida Svenskt Silver.

Att ”sitta fast” i en fysisk lokal skapar ibland fler hinder än möjligheter. Vi är angelägna om att hålla föreningen Nutida Svenskt Silver fortsatt aktivt och just nutida på många olika och mer flexibla sätt, vilket därmed ger oss fler och ytterligare möjligheter att möta både vår gamla och förhoppningsvis nya publik.

Redan nu har vi ett antal pop-up utställningar inplanerade och vi förbereder många spännande och intressanta samarbeten och evenemang framöver. Därför blir det nu extra viktigt att hålla ögonen öppna på våra sociala kanaler och att fortsätta vara en av våra ”Silvermedlemmar”.

Vi avslutar vår tid på Västmannagatan med en Grande Finale och utställningen ”Uppbrott”. En generös samlingsutställning där vi visar alster av samtliga våra smeder.

Detta uppbrott ska snarare ses som ett kort avbrott innan vi snart syns igen.

 

 

Dela inlägget!