Kajsa Avila deltar i fönsterutställning hos Konsthantverkarna

Nutida smeden Kajsa Avila deltar i Konsthantverkarnas försterutställning för nya medlemmar.Hennes bidrag består till stor del av silverinfattade färgglada porslinsbroscher och finns att se på Södermalmstorg 4 vid Slussen i Stockholm.

Jag har arbetat med smycken i olika sorters kategorier och konstallationer i snart 30 år. Nu arbetar jag heltid med smycketillverkning i min ateljé i G-studion i Gustavsberg. Jag arbetar främst med unisexsmycken och använder mig oftast av traditionella silver- och guldsmidestekniker men söker alltid efter ett nutida uttryck. Idémässigt inspireras jag mest av symbolvärden och kulturella föreställningar men även av smyckets historiska roll och funktion.

Utställningsperiod Konsthantverkarna: 8.1.2022 – 26.1.2022

→ Läs mer om Kajsa Avila
→ Besök Kajsas webbplats
→ Information om utställningen

Dela inlägget!